Getcover Ziekteverzuimverzekering

Over GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

Getcover4ziekteverzuim.nl is een merknaam van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV,  gevestigd in Westervoort. Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor met enthousiaste en ervaren vakmensen. Onze specialiteit is het verzekeren van risico's die voor bedrijven lastig te verzekeren zijn.

Met behulp van een risicomanagement programma maken wij een inventarisatie van de mogelijke risico's waar jouw bedrijf mee te maken kan krijgen. Op basis van deze analyse krijg je van ons een onafhankelijk verzekeringsadvies dat op maat gemaakt is voor jouw bedrijfssituatie.

Natuurlijk helpen wij je ook graag met het regelen van de best aansluitende verzekeringen voor jouw onderneming. Daar hoeft jij je dus geen zorgen meer over te maken en loop je niet meer het risico dat jij over- of onderverzekerd bent.

 

RMIA gecertificeerd

Wij zijn RMIA gecertificeerd. Dit betekent dat jij van ons de beste adviezen mag verwachten door onze ervaring en kennis. Wij weten daarmee zeker dat ook jij tevreden zult zijn over onze diensten. Ons kantoor heeft een vergunning van de AFM. Tot slot  zijn wij tot slot ook aangesloten bij Klachteninstituut Kifid.

 

Meer weten?

Bezoek voor verdere informatie over onze dienstverlening en ons kantoor de website www.getcover.nl. Wil je meer weten over onze dienstverlening, vraag dan met onderstaand formulier een gesprek aan met één van onze adviseurs. Ook zijn wij bereikbaar via mail, WhatsApp en telefoon. Wil je direct een offerte aanvragen voor een ziekteverzuimverzekering voor jouw bedrijf? Dat kan natuurlijk ook.

 

Contactformulier GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

    Ik wil graag op de hoogte worden gehouden met nieuws en updates over mijn verzekeringen